stickyimage

Radio Jehona tashme online 24 ore, ne LiveStream.

Mbylle
http://www.radiojehona.al/wp-content/uploads/2012/11/cicerrima.jpghttp://www.radiojehona.al/wp-content/uploads/2012/11/englisht.jpg

Programi

PROGRAMI JAVOR NE RADIO “JEHONA”

E HENE

1. ORA  07.00/ PREZANTIMI I PROGRAMIT

2. ORA  07.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise”-Ritransmetim

3. ORA  08.45/ KENGE POPULLORE SHQIPTARE

4. ORA  12.15/ EMISIONI “Buletin dhe muzike turke”

5. ORA: 13.15/ EMISIONI: “Drite mbi drite”

6. ORA  15.00/ Vazhdim KENGE POPULLORE SHQIPTARE

7. ORA  15.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise” VOT east.-Live

8. ORA  16.45/ KENGE TE LEHTA  TE HUAJA

9. ORA  17.45/ KENGE POPULLORE SHKODRANE  DHE SH.MESME

10. ORA  19.15/ KENGE POPULTE LEHTA SHQIPTARE

11. ORA  20.45/ EMISIONI “MBREMJE FETARE”- Cikel me teme:

12. ORA  22.05/ TINGUJT E MBREMJES

13. ORA  23.35/ EMISIONI: “El-Fatiha”

E MARTE

1. ORA: 07.00/ PREZANTIMI I PROGRAMIT

2. ORA: 07.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise”-Ritransmetim

3. ORA: 08.45/ KENGE POPULLORE SHQIPTARE

4. ORA: 12.15/ EMISIONI: “Buletin dhe muzike turke”

5. ORA: 13.00/Vazhdim KENGE POPULLORE SHQIPTARE

6. ORA: 14.15/ EMISIONI “Ora e Xhumase”- Ritransmetim

7. ORA: 15.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise”VOT east.-Live

8. ORA: 16.45/ EMISIONI “Hapa qe shihen, gjurme qe lihen” – Live

9. ORA; 17.45/ KENGE  BALLKANIKE(Turke, Boshnjake…)

10. ORA 19.15/ KENGE POPULLORE SHKODRANE DHE  SH.MESME

11. ORA  20.45/ EMISIONI: “MBREMJE FETARE” – Kuran shqip,

12. ORA: 22.05/ TINGUJT E MBREMJES

13. ORA: 23.35/ EMISIONI: “EL-Fatiha”

E MERKURE

1. ORA  07.00/ PREZANTIMI I PROGRAMIT

2. ORA  07.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise”- Ritransmetim

3. ORA 08.45/  KENGE POPULLORE  SHQIPTARE

4. ORA 12.15/  EMISIONI “Buletin dhe muzike turke”

5. ORA 13.00/  VAZHDIM KENGE POPULLORE  SHQIPTARE

6. ORA 14.15/  EMISIONI “Hapa qe shihen, gjurme qe lihen” – Ritransmetim 1

7. ORA 15.30/  EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR   “Zeri i Turqise”VOT .-Live

8. ORA 16.35/  EMISIONI “Ejani te mesojme anglisht”

9. ORA 17.05/  EMSIONI “New zone” dhe KENGE TE LEHTA TE HUAJA

10. ORA 18.05/  KENGE TE LEHTA SHQIPTARE

11. ORA 19.15/  KENGE POPULLORE SHKODRANE DHE SH.MESME

12. ORA  20.45/ EMISIONI “Drite mbi Drite”- Ritransmetim

13. ORA  22.05/ TINGUJ E MBREMJES

14. ORA  23.35/ EMISIONI:  “El-Fatiha”

E ENJTE

1. ORA  07.00/ PREZANTIMI I PROGRAMIT

2. ORA  07.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise”- Ritransmetim

3. ORA  08.45/ KENGE POPULLORE SHQIPTARE

4. ORA 12.15/  EMSIOINI “Buletin dhe muzike turke”

5. ORA 13.00/ EMISIONI “Interviste” – Ritransmetim 2

6. ORA  13.45/ VAZHDIM KENGE POPULLORE SHQIPTARE

7. ORA 15.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise”VOT . -Live

8. ORA 16.45/ EMISIONI “Sprint sport”- Live

9. ORA 17.45/  MUZIKE BALLKANIKE(Turke, Boshnjake…)

10. ORA 19.15/ KENGE  POPULLORE SHKODRANE DHE SH.MESME

11. ORA  20.45/ EMISIONI “Hapa qe shihen, gjurme qe lihen” – Ritransmetim  & Kur’an shqip

12. ORA  22.05/ TINGUJT E  MBREMJES

13. ORA  23.35/ EMISIONI : “El-Fatiha”

E PREMTE

1. ORA 07.00/ PREZANTIMI I PROGRAMIT

2. ORA 07.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise” – Ritransmetim

3. ORA 08.45/ KENGE POPULLORE SHQIPTARE

4. ORA 11.00/ EMISIONI “Ora e Xhumase”

5. ORA  12.15/ Vazhdim KENGE POPULLORE SHQIPTARE

6. ORA 14.30/ EMISIONI “Sprint sport”. -Ritransmetim

7. ORA 15.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise”VOT east. -Live

8. ORA 16.45/ EMISIONI “Interviste” – Live

9. ORA 17.45/ KENGE   POPULLORE SHKODRANE  DHE SH.MESME

10. ORA 19.05/ MUZIKE  ORIENTALE

11. ORA  19.45/ MUZIKE DHE SERENATE

12. ORA 20.45/ EMISIONI “Biseda e Xhumase” dhe Ilahi

13. ORA 22.05/ TINGUJT E MBREMJES

14. ORA 23.35/ EMISIONI: “El-Fatiha”

E SHTUNE

1. ORA 07.00/ PREZANTIMI I PROGRAMIT

2. ORA  07.30/EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise”- Ritransmetim

3. ORA  09.00/EMISIONI “Hite Popullore” – Live

4. ORA 11.30/ KENGE POPULLORE SHQIPTARE

5. ORA 15.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise”VOT east. -Live

6. ORA 16.45/ KENGE POPULLORE NGA TREVAT

7. ORA 17.30/ EMISIONI “CICERRIMA SHKODRANE” & KENGE  PER  FEMIJE

8. ORA 18.30/ EMISIONI “Ejani te mesojme anglisht”, ritransmetim

9. ORA 19.05/ KENGE BALLKANIKE (Turke, Boshnjake)

10. ORA  20.45/EMISIONI “MBREMJE FETARE”

11. ORA  20.05/EMISIONI “Interviste” – Ritransmetim

12. ORA  22.45/ TINGUJT E MBREMJES

13. ORA  23.35/ EMISIONI:  “El-Fatiha”

E DIELE

1. ORA  07.00/ PREZANTIMI I PROGRAMIT

2. ORA  07.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise” – Ritransmetim

3. ORA  08.45/ KENGE POPULLORE SHQIPTARE   DHE HUMOR

4. ORA 14.15/ EMISIONI “Cicerrima shkodrane”. –Ritransmetim

5. ORA 14.45/ KENGE FOLKLORIKE

6. ORA 15.30/ EMISIONI INFORMATIV  E  KULTUROR  “Zeri i Turqise”VOT east. -Live

7. ORA:16.45/ MUZIKE BALLKANIKE(Turke, Boshnjake…)

8. ORA 18.00/EMISIONI “Hite popullore”. -Ritransmetim

9. ORA  20.30/ PERMBLEDHJE INFORMATIVE JAVORE/ Flash 7

10. ORA  20.45/ EMISIONI “Ora e Xhumase”,-Ritransmetim i

11. ORA  22.00/ EMISIONI “Ejani te mesojme anglisht”, Ritransmetim

12. ORA  22.15/ TINGUJT E MBREMJES

13. ORA  23.35/  EMISIONI  “El-Fatiha”

 

Shenime:

-Ndersa lajmet flash do ti ndiqni cdo dite ne oret: 07,  8.30,  12,  16.30,  17,  18,  19,  20.30,  22  dhe

23.30 …

Te nderuar/vizitor degjues ju paraqitem programacionin e ri, faza 15 te Radio Jehones FM, 107.6 MHZ dhe ne

online: www.radiojehona.al duke filluar nga data 25 tetor 2015 deri me 26 mars 2016…

Radio Jehone per ju dhe me ju!